Paramedisch Natuurgeneeskundige Praktijk 

      De Rode Kamperfoelie 

Over ons...

Hallo, mag ik mij even aan u voorstellen? Mijn naam is Loes van der Wolf. 

Ik ben geboren (1964) als Philips-kind onder de rook van Eindhoven en opgegroeid in de bossen van Apeldoorn. Daar speelde ik op woensdag middag in het heldere water van de Sprengen. Al jong wist ik dat ik Natuurgeneeskunde ging studeren. Helaas loopt het in het leven niet altijd zoals gepland.


Ik heb Bedrijfscommunicatie en Digitale Media gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Daarna heb ik jarenlang gewerkt in de zakelijke uitgeverij en het nationale en internationale bedrijfsleven, Deadlines, stress, bedrijfsprocessen, dataprocessen en reorganisaties zijn mij dus niet onbekend. Informatie verzamelen, uitvragen, en met elkaar verbinden is altijd mijn Rode Draad.


Allemaal zouden we graag een goede gezondheid willen hebben. Ieder mens is daarbij uniek is door zijn achtergrond, afkomst, stofwisseling en epigenetica. Dit, samen met onze levenservaringen, maakt ons meer of minder bestand en weerbaar tegen de wereld om ons heen. Daarnaast bevinden we ons voortdurende in verschuivende levensfases. Dit kan er toe leiden dat we allemaal wel eens wat ondersteuning kunnen gebruiken bij onze gezondheid. Al was het maar een luisterend oor.


Met veel plezier en gedreven door nieuwsgierigheid om te ontdekken hoe de wereld nog meer in elkaar zit en welke ondersteuning nog meer mogelijk is, volg ik met regelmaat opleidingen, studiedagen en bijscholigen om mij steeds verder te verdiepen en te bekwamen in het unieke vakgebied van de complementaire geneeskunde. Sinds 2006 voer ik een eigen praktijk. Ik ben blij met de warme steun van mijn partner en kinderen. Ik heb op veel plaatsen in Nederland gewoond. Wij wonen met veel plezier in Zoetermeer.  


Voel je welkom met je vragen. Weinig is mij vreemd. 

En mocht ik je niet kunnen helpen, dan denk ik graag met je mee en verwijs ik door binnen het netwerk dat ik heb.